Sztárok

Keresik a legjószívűbb hírességet

Szerencsére sok ismert ember van, aki népszerűségét nem arra használja, hogy ingyen ebédeljen, hanem hogy nehéz helyzetűeket támogasson. D. Tóth Kriszta a legadakozóbb hírességet keresi.
Keresik a legjószívűbb hírességet

„Egy híresség értékét nem az adja, hogy milyen sűrűn nyilatkozik magánéletéről, hanem az, hogy milyen ügy mellé áll oda, hogyan és mire használja fel ismertségét” – mondja D. Tóth Kriszta. Az egykori híradós, akinek 2011 októberében indult el DTK című talkshow-ja az m1-en, most meg akarja találni a „legjószívűbb” ismert embert. A nézők a műsor korábbi vendégei közül három népszerű személyiségre és rajtuk keresztül az általuk támogatott alapítványra szavazhatnak. A legtöbb szavazatot elnyerő híresség elsőként veheti át a műsorvezető által alapított Szívünk Csücske Díjat.

A jelöltek: Miklósa Erika és a Láss, Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete, a Quimby zenekar és a Nemadomfel együttes, valamint a Balla Eszter és Garas Dezső által támogatott Down Alapítvány – a műsor stábja titkos szavazáson választotta ki az elmúlt huszonkét adás vendégei közül a szerintük érdemeseket – a  nyertest a június 7-i műsorban, a DTK Show szezonzáró adásában mutatja be D. Tóth Kriszta.

Június 3-án éjfélig szavazhatsz e-mailen: dtkshow@mtv.hu vagy a show közösségi oldalán található szavazópanelen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top