nlc.hu
Sztárok
Súlyos motorbalesetet szenvedett Berki Krisztián

Súlyos motorbalesetet szenvedett Berki Krisztián

Nagyot bukott Szabó Zsófi exe, mialatt a celebfutamra készült a motorjával. Az egykori Fradi-vezér, aki jelenleg otthon lábadozik, a vállán sérült meg – írja a Bors.

Súlyos motorbalesetet szenvedett Berki KrisztiánA kókai motokrosszpályán hatalmasat bukott Berki Krisztián. Alig tett meg néhány kört, amikor megtörtént a baj. A bulvárlap úgy tudja, hogy egy tapasztalt versenyző vezette fel lassú tempóban az újra randizgató Berkit, majd a második körben egyedül vágott neki a pályának. Az egykori Fradi-vezér az egyik domb tetején található ugrató alatt állt bele a földbe, métereket repülve terült el a földön. Valószínűleg defektet kapott a motorja, ezért csúszhatott ki alóla. Berkit a történtek után autóval vitték orvoshoz, s jelenleg odahaza gyógyul. A mostanság rádiósként dolgozó playboy abban bízik, hogy a vállsérülése nem annyira komoly, hogy kés alá kellene feküdnie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top