Sztárok

Együtt bulizott Demi Moore és Ashton Kutcher

Lapinformációk szerint együtt bulizott a napokban Demi Moore és csalfa férje, Ashton Kutcher. Barátok szerint békülnek is.

Együtt bulizott Demi Moore és Ashton KutcherAz angol Sunday Mirror értesülése szerint a 49 éves Demi Moore és 34 éves férje, Ashton Kutcher önfeledten buliztak egy közös barátjuk születésnapján. Állítják: a színésznő és Kutcher hosszan ölelték egymást a partin. „Demi csak Ashton után ért oda a szülinapra. Odasétált felköszönteni az ünnepeltet, aki mellett ott állt a színész, majd kettesben maradtak beszélgetni. Demi úgy nézett volt párjára, mint egy szerelmes kiskutya” – mondta egy névtelen forrás, aki szerint Kutcher vallomást is tett a feleségének. „Ashton azt mondta Deminek, hogy számtalan hibát követett el az elmúlt évben… Még most is nagyon szeretik egymást. És egyelőre a válásukat sem mondta ki a bíróság” – pletykálta el az ismerős a Sunday Mirrornak.

Lehetséges, hogy Demi legnagyobb lányának sikerül végül kibékítenie anyját és fiatal férjét? Hiszen Rumer Willis és Ashton titokban rendszeresen találkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top