Sztárok

Tinisztárokkal erősít a Story TV

Klausmann Viktor és Árpa Attila igazi gyereknapot varázsolnak vasárnap este a Szerencsekerék stúdiójába.

Tinisztárokkal erősít a Story tvAz eddig kizárólag hétköznapokon jelentkező vetélkedő a gyerekek kedvéért május 27-én 20 órától is látható lesz – egy egészen különleges, extra műsorral. A vasárnapi különkiadásba meghívták Lolát, Vastag Tomit, Puskás Petit és egy csapatnyi kisiskolást, akik élesben pörgették a sztárokkal a legendás kereket. A piros csapat tagjai voltak a Kálváriaparti Általános Iskola és Sportiskola Gyöngyösről, a fehér csapatot a II. Rákóczi Ferenc Gimnázium képviselte Budapestről, a kék csapatot pedig az Áldás Utcai Általános Iskola szintén Budapestről.
Spisák Bence (piros csapat), Laban Roland (fehér csapat) és Lakatos Ádám (kék csapat) felnőtteket megszégyenítően brillíroztak a forgatáson. A sztárvendégek legfrissebb dalaikat is előadták, így a vasárnapi Szerencsekerék több szempontból is kuriózumnak számít a visszatért műsor új szériájában.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top