Sztárok

Tönkrement Mádai Vivi házassága

Elválik férjétől Mádai Vivien, az RTL Klub műsorvezetője.

Tönkrement az RTL műsorvezetőjének házassága„Ha valaki eldönti agyban és a szívében, hogy akkor itt most egy korszak lezárul, és itt ennek vége, akkor ennek itt vége” – mondta titokzatosan a Fókusznak Mádai szerdán este. A műsorvezető szerint párja szereti megszervezni a dolgokat, ő inkább a spontán dolgok híve. Azt hitték, jól kiegészítik egymást, de kapcsolatuk 8 hónap házasság után tönkrement. „Nem egy harmadik miatt lett vége” – mondta Vivien.

Mádai Vivien a televízióban ismerkedett meg párjával, aki a gyártáson dolgozott. Rögtön a kapcsolatuk első hetében összeköltöztek. Hét hónappal később a férfi Mexikóban forgatott, Vivi pedig Amerikába repült, egészen pontosan Miamiba. A közös szabadság olyan jól sikerült, hogy kint össze is házasodtak. „Nagyon romantikus volt, álmodni sem mertem szebb esküvőről” – áradozott akkor a friss menyasszony.
Az akkor 22 éves műsorvezető floridai esküvőjét a család is csak később tudta meg. Mádai házassága nem tartott egy évig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top