nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Hollywood leglecsúszottabb celebjei

Vannak a színésznők, akikre emlékezetes alakításaik miatt emlékszünk, és vannak a celebek, akik botrányaikkal kerülnek címlapokra. Bemutatjuk a diszfunkcionális színésznők – vagyis a leglecsúszottabb celebek – gyöngyeit.
Naményi Franciska
f Ajánlom
5 Fotó megtekintése

Lecsúszott celebek

Az egykori pomponlány a Nicsak, ki beszél? főszerepével világhírnevet szerzett magának, az utóbbi években viszont a forgatások kisebb, míg a mérleg mutatója nagyobb hangsúlyt kap életében. Akut súlyproblémáit megpróbálta népszerűsége visszaállítására felhasználni, Kirstie Alley's Big Life néven valóságshow-t indított, ami megbukott. A 61 éves színésznő nyomokban sem hasonlított régi önmagára, amikor tavaly bevállalta a Dancing With the Stars című táncos produkcióban való szereplést. A tánc miatt rengeteget fogyott. Az eredmény: egy második helyezés a táncparketten, egy új, fiatal pasi, és egyelőre nulla új szerep.
Még több +
Nem azt mondjuk, hogy a gótikus vagy a manga stílus jobb húzás lenne a mostaninál, de (lassan 20 évvel a Baywatch-cica szerep megformálása után) talán Pamela is rátérhetne valamiféle mértani középútra vizuális téren. Az egykori szexszimbólum már csak karikatúrája önmagának, és bár a teste a korához képest verhetetlen, a hozzá adagolt köret kifejezetten lelombozó. Az egykori playmate évek óta nem dolgozik, igaz, azért nem teljesen inaktív. Nagy rajongója a strandoknak, a lokálisan beszerzett gyurmagyurkáknak és fiatal szörfösöknek, a féktelen buliknak, az elnagyolt sminkeknek is, na és persze Labancz Lillának.
Még több +
A londoni születésű, amerikai színésznő számára a szakmai áttörést a Narancsvidék című sorozat hozta meg. Mischa nagy bánatára legalább ekkora figyelmet kaptak azok a paparazzifotók, amelyek egy óvatlan pillanatban megörökítették a jojóeffektustól szenvedő színésznő tengernyi narancsbőrét, a kokainozásáról már nem is beszélve. Az utóbbi években elképesztő gyakorisággal dobja le és szedi föl a kilókat, bemutatókon villant fél mellet, videoklipekben pózol meztelenül, miközben egyelőre hiába próbál újabb kasszasikerekben értékelhető szerepet kapni.
Még több +
A legszínesebb egyéniség a filmvilág lúzerei között. Pár év alatt minden jelzőt magára aggatott, amivel csak az ember leírhatja magát Hollywoodban. Az egykori Disney-sztár portfóliójából nem hiányozhat az ékszertolvaj, drogos, börtönviselt titulus, de ment már csődbe, sőt elvonóra is párszor. Szerepekhez nem sokszor, de alkoholhoz, drogokhoz gyakran hozzájut, arcát (botox, szájfeltöltés), haját és testsúlyát is követhetetlen tempóban változtatja. Lindsay Lohant mégis szereti az élet, hiszen nemrég főszerepet kapott a Liz & Dick című filmben, amiben Elizabeth Taylort alakítja majd.
Még több +
Az Amerikai pite hullócsillaga szándékosan sem vághatta volna jobban haza a karrierjét. A hikomat-celebek listáján mindenképp ő az első helyezett. Jó kezdés után reccsent meg, és a világhírű szerep után legfeljebb dicstelen mellbimbóvillantással, anorexiájával vagy gyakorló alkoholistaként volt képes címlapokra kerülni. A hírhedt partiállat Tara az előre megfontolt szándékú fotográfiákon is kis eséllyel képes összeszedetten kinézni, amit azért mottója, miszerint „inni nem vétek", némiképp megmagyaráz.
Még több +

 

A gödör aljáról még Hollywoodban is lehet visszaút
Ott van erre jó példaként a zűrös, alkohollal és droggal kísért gyerekkor után előbb szakmailag, mostanában pedig magánéletileg is révbe ért Drew Barrymoore. Robert Downey Jr.-t szintén sokan leírták, nemcsak korán, hanem fölöslegesen is. Ő már maga mögött tudja a jó ötéves mélyrepülést (valamint a kokainos, heroinos múltat, na meg a börtönt), és olyan aktuális kasszasikerekben játszik főszerepet, mint a Bosszúállók vagy a Sherlock Holmes.
Megosztás Facebookon