Sztárok

Második a Compact Disco

A kettes sorszámot húzta keddről szerdára virradó éjszaka Walkó Csaba, a Compact Disco énekese Bakuban, vagyis a Magyarországot képviselő Sound of Our Hearts című dal másodikként fog elhangzani az Eurovíziós Dalfesztivál szombati döntőjében.

„A döntőbe jutás volt az elvárás felénk, és ez sikerült, ami elsősorban azért fontos, mert Magyarországot képviseljük az Eurovíziós Dalfesztiválon. A mostani elődöntőben nyújtott előadáshoz legfeljebb már csak egy hajszálnyit lehet hozzátenni” – mondta Lotfi Begi groove- és effektfelelős a helyi idő szerint szerdán éjszaka véget ért elődöntő után az MTI-nek.
A Compact Disco tagjai és a magyar delegáció óriási örömmel fogadták a csapat döntőbe jutását. Lotfi Begi szerint szombaton a fináléban felhőtlenül és energiával telve mennek ki a színpadra, és nem foglalkoznak az esélylatolgatással.

Az elődöntőt követő sajtóértekezleten valamennyi döntőbe jutott előadó ott volt, a Compact Disco részéről Walkó Csaba és Pál Gábor billentyűs. A csapat énekese a nemzetközi sajtó előtt is megköszönte a produkció mögött állók segítségét, mint mondta, fő céljukat, a döntőbe jutást már teljesítették.

Második a Compact Disco

A keddi elődöntőt követően döntőbe jutott tíz produkció listája teljesen megegyezett a fogadóirodák többsége által a nap folyamán előzőleg favorizált tíz országgal. A Compact Disco mellett bekerült a fináléba az izlandi Gréta Salóme és Jónsi, a görög Elefteria Elefteriu, az albán Rona Nishliu, a kubai zenészekkel kiegészült román Mandinga, a ciprusi Ivi Adamu, a dán Soluna Samay, a legnagyobb közönségkedvencnek számító, Oroszország Udmurt Köztársaságából érkezett Buranovszkije Babuski (Buranovói nagyik), a moldovai Pasha Parfeny, valamint a dalfesztiválon tavaly is indult ír ikerpár, a Jedward.
A sajtóértekezleten Rona Nishliu, a csodálatos hangú albán énekesnő kiemelte: döntőbe jutását az albániai súlyos buszbaleset tizenegy áldozatának ajánlja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top