Sztárok

Ezt a munkát kapta Damu a börtönben

Még a szemétválogatást is elvállalta a rács mögött, hogy pénzt keressen cigire, és hetente többször zuhanyozhasson. Időközben Damu Roland új szerelméről kiderült, hogy férjes asszony.

Ezt a munkát kapta Damu a börtönbenElőször találkozhatott Damu Rolanddal a börtönbe vonulása óta újdonsült kedvese, Edina. Mint párja elmondta, az elítélt színész nagyon rossz bőrben van, valószínűleg azért, mert letette a gyógyszereit. A rács mögött ugyanis a szabályok szerint csak egészséges elítélt dolgozhat, a beteget eltiltják a munkától, Damunak viszont szüksége van pénzre, hogy megvehesse magának a cigarettát. A nemi erőszakért ülő színész egyelőre kukásként dolgozik, de ennek is örül, nemcsak megkeresi a cigire valót, hanem hetente kétszer is zuhanyozhat. „Szemetet szed, és azt válogatja szét. Ez a munkája, amit már nagyon várt” – mondta el a kedvesét meglátogató Edina, aki még meg sem érinthette a börtönben Damut. A színész a „kukázás” mellett a börtön színjátszó szakkörét is fel akarja virágoztatni, ahova már 150-en jelentkeztek.

Még férjnél

A Bors úgy tudja, a pszichiátriai kezelés során megismert Edina, aki Damuval már a börtönesküvőt tervezi, még el sem vált a férjétől. A 36 éves, érdi asszony ugyan már elköltözött exétől, de egyelőre a vagyonelosztás miatt háborúzik vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top