Sztárok

Tombolt VV Zsuzsi

Egy többnapos parti után hazament majd mentő vitte a toxikológiára, mivel annyira kiütötte magát, hogy egy háztetőről akart leugrani – állítja a Blikk. VV Zsuzsi perelni készül, és állítja csak lejáratják.

Bedrogozva tombolt VV ZsuzsiA Való Világ 4. szériájában ismertté vált -narancsdobálós – Zsuzsi egy háromnapos parti után hazament, majd felmászott a házuk tetejére. A testvére utána rohant, majd rendőrök kíséretében a mentősök vitték be a toxikológiára a lányt. “A volt valóságshow-sztárt két napig altatták, és kezelték” – állítja a bulvárlap. A Blikk azt is állítja, hogy a lány kiütötte magát.

A Blikk úgy tudja, a VV-ből kizárt lány– aki februárban a bulvárlap egyik munkatársát verte meg – nem először járt a toxikológián, valamint azt is tudni vélik, hogy az ügyben kábítószerrel való visszaélés miatt indult nyomozás.

VV Zsuzsi a Velvetnek elmondta, hogy ez csak egy lejárató kampány ellene. Egyébként volt kis problémája, de köszöni jól van és konzultál az ügyvédjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top