Sztárok

Korda cége ellen végrehajtás!

Korda György is tagja annak a kft.-nek, amely a tavalyi évet milliós mínuszokkal zárta, majd végrehajtást is kezdeményeztek ellene. Gyuri bácsi azt mondja: egyelőre nincs több póker!

Korda cége ellen végrehajtás!Korda György szerint a szigorú törvények az okai annak, hogy a cég, amelynek ő is tagja, a végrehajtásig jutott. A pókerkirály a Blikknek azt hangsúlyozta, a póker nem szerencsejáték, hanem sport, és ennek megfelelően kellene alakítani a törvényeket is. Ameddig ez nem lesz másként, addig nem lesz Korda Pókerklub sem. „Beadtam egy tervezetet, ennek értelmében egy pókerteremnek évente és asztalonként 1800 eurót kellene fizetnie. Ez biztos bevételt jelentene az államnak is, szemben azzal, hogy most semmit nem kapnak. A mostani feltételekkel viszont csak tönkre tud menni egy klubtulajdonos. Azon vagyok, hogy változzon meg a mostani törvény. Nagyon jó versenyzőink vannak, már régóta pókerszövetségnek kellene működnie Magyarországon. Bízom benne, hogy a törvényhozók belátják, rossz a mostani szabályozás, és abban a pillanatban, ahogy ez megváltozik, újra lesz Korda-pókerklub” – mondta el Korda. A házaspárra, úgy tűnik, rájár a rúd, most a pókerüggyel, korábban pedig Klárika vesztette el édesanyját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top