Sztárok

Pokorny Liát helyettesítik

Még a Csillag Születik zsűritagja sem tud egyszerre két helyen lenni, így szombat este Borbás Gabi helyettesíti majd a Centrál Színházban, mialatt ő a tehetségkutatóban pontoz.

Pokorny Liát helyettesítikGőzerővel dübörög a Centrál Színházban a Black Comedy, Pokorny Liát azonban nélkülözniük kell a nézőknek szombat este. A darabban egyedül a Csillag Születik zsűritagjának van helyettesítője, ami nem meglepő: hétvégén, mialatt a darab fut a színházban, őt a tévé képernyőjén láthatjuk majd a tehetségkutató élő műsorában. „Szombat és vasárnap este is Gabika játszik majd helyette, Pokorny Liát legközelebb júniusban láthatják a nézők” – tudtuk meg a Centrál Színházban, ahol nem árulnak zsákbamacskát, a darabnál fel van tüntetve, hogy kettős szereposztásban játsszák, így a korábban eladóként is dolgozó színésznő rajongói is számíthatnak rá, hogy esetleg nem kedvencüket láthatják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top