Sztárok

Súlyos sérülés: Veszélyben a szombati Csillag Születik

Súlyosan sérült a Quantum XXL sztárja, ám nem mond le arról, hogy szombaton színpadra álljon. Horváth Zoltán akár maradandó károsodást is szenvedhet – írja a Blikk.

Forrás: A Quantum XXL hivatalos Facebook oldala

Forrás: A Quantum XXL hivatalos

Facebook-oldala

Táncoskarrierjét kockáztatja a Quantum XXL egyik tagja. Horváth Zoltán két napja egy rossz mozdulatnak köszönhetően olyan súlyosan lesérült, hogy nemcsak a szombat esti fellépése került veszélybe a Csillag Születikben, hanem az egész pályafutása is. A 30 éves kiscsillagnak néhány éve porcleválás miatt már műtötték a térdét, amelyből a mai napig nem tudott teljesen felgyógyulni, így az újabb sérülés miatt az orvosok szerint is pihennie kellene. Zoli azonban nem hajlandó cserbenhagyni a társait, az erős fájdalmai ellenére is színpadra akar állni, akárcsak a legutóbbi show-ban a fiatal énekesnő, Szirota Jennifer is. „Két napja az egyik próbán hatalmasat reccsent a lábam. Próbálom tartalékolni az erőmet a show-ra. Hirtelen mozdulatokra még képtelen vagyok. (…) Remélem, bírni fogom a két produkciót” – bizakodott a táncos, akinek akár a karrierje végét is jelentheti a fellépés. Az orvosok szerint ugyanis maradandó károsodáshoz is vezethet a sérült térd túlterhelése.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top