Sztárok

Súlyos bajban Majka

Üldözi az adóhatóság a rappert, mivel 2006 óta tartozik az államnak. Az elmaradásai évek óta egyre csak halmozódnak. – állítja a Blikk. Majka egyébként jóhiszeműsége miatt került bajba, néhány éve ugyanis kölcsönadott egy vállalakozónak, aki meglépett a pénzével.

Súlyos bajban MajkaMajkáról kiderült, hogy lassan 6 éve végrehajtást rendelt el betéti társasága ellen az APEH Kelet-budapesti Igazgatóságának végrehajtási osztálya. A cégjegyzékben szereplő információk alapján Majoros Péter ügye még mindig nyitva áll, ami azt jelenti, hogy több mint 5 éve tartozik az adóhatóságnak. A Megasztár színpadján is fellépő rapper 2003-ban testvérével alapította a céget, amelyben ő bel-, fivére pedig kültagként szerepelt. Az APEH azonban felfüggesztette a cég tevékenységét. A bulvárlap szerint előfordulhat, hogy Majka a jóhiszeműségének köszönheti a tartozását, hiszen pár éve Kótai Mihály bokszolóval komoly összeget adtak kölcsön egy vállalkozónak, ám az illető meglépett a pénzükkel. A rapper remélte, hogy ha visszakapja a pénzét, fedezheti adósságát, amely 6 év alatt jelentősen megnövekedett a büntetésekkel és a kamatokkal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top