Sztárok

Visszatérhet a TV2 nagy sztárja

Nem kizárt, hogy Tamás atya karakterét visszaírják a Jóban Rosszban szappanoperába. A pap halála ugyanis tömeghisztériát váltott ki a sorozat rajongói között. A sorsa és esetleges feltámasztása egyelőre a "különkiadás" nézettségétől függ – írja a Bors.

Visszatérhet a TV2 sztárjaMint ahogy megírtuk, a Jóban Rosszban nézői visszakövetelik a Száraz Dénes által megformált papot. A karakterének halála ugyanis példátlan felháborodást keltett. Ráadásul Tamás atya búcsúepizódot is kap, amelynek kedvező fogadtatása akár fel is támaszthatja a kiírt sorozatszereplőt. A szappanopera készítői már most százával kapják a leveleket, ötleteket, hogy lehetne visszaírni a sorozatba a népszerű papot. „Ha a búcsúepizód rekordnézettséget hoz, akkor el kell gondolkodnunk, érdemes volt-e elbúcsúzni Tamás atyától” – jelentette ki Nagy Tamás producer. Így most a nézőkön múlik, hogy bebizonyítsák, Száraz Dénes karakterének újra fel kell tűnnie a sorozatban. A színész egyáltalán nem bánná a visszatérést. „Ha valahogyan visszaírnának a sorozatba, annak nagyon örülnék, és a nézettségnek is biztosan jót tenne” – mondta Tamás atya megformálója, aki időközben az Új Színházból is távozott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top