Sztárok

Botránykönyv Zimány Lindáról

Életrajzi könyvet írt a V-Tech együttes frontembere, amelyben őszintén vall a bulizós életéről és a modellel való kapcsolatáról. A botrányszagú kézirat ugyan még fiókban, ám Zimány Linda úgy érzi, nincs félnivalója – írja a Bors.

Botránykönyv Zimány LindárólKefir életrajzi könyve több ismert személynél is kiverheti a biztosítékot. A zenész két évvel ezelőtt, 30 évesen határozott úgy, hogy megírja addigi életét. Az egyelőre még kiadásra váró kéziratban – amely valószínűleg sok hírességet érint majd kínosan – a túlfűtött bulikról is pikáns részleteket árul el. „Mindenféle botrányról, a V-Techről, Zimány Lindáról, az egész eddigi életemről szól a T-boy” – árulta el Kefir, aki egyáltalán nem botránykönyvnek szánja a művet. A zenész állítja, a könyvben szereplő személyek nagy része tisztában van annak létezésével, tartalmát azonban egyelőre csak ő ismeri. Egykori kedvese, Zimány Linda úgy érzi, neki nincs semmi titkolni valója. „Tudok a könyvről. Nincs félnivalóm, hiszen tiszta, tartalmas és őszinte kapcsolatunk volt” – jelentette ki az időközben mellplasztikán átesett modell. A focista Dzsudzsák Balázs kedvese bízik abban, hogy a könyv megjelenése előtt Kefir megmutatja neki a róla szóló részeket, hiszen a mai napig jóban vannak, például a 30. születésnapján is felköszöntötte a zenészt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top