Sztárok

Ennyibe kerül a Bruce Willis-film

A nálunk forgatott film az eddigi legdrágább, legveszélyesebb és legszínvonalasabb Die Hard-rész lesz. Még a hollywoodi sztár is az előző részhez képest dupla gázsit kap – írja a Blikk.

Ennyibe kerül a Bruce Willis-filmMinden idők legdrágább forgatása ígérkezik Bruce Willisszel. Az alkotók a korábbi részek minden eddigi számadatait túl akarják szárnyalni a legújabb alkotással, amelyben magyar sztárok is szerepet kaptak. Az előző, 4. rész 110 milliárd dollárból (24 milliárd forintból) készült, míg a legújabb rész költsége ennél jóval magasabbra fog rúgni, már azért is, mert Bruce Willis – akit magyar sebész szabott át – szupergázsiért, átszámítva csaknem 10 milliárd forintért vállalta a főszerepet. Sőt a statiszták is kiemelt fizetést kapnak, vetkőzésért már napi 60 ezer forint is jár. A terület bérléséért pedig legalább 800 millió forintot fizetnek a három hónapos forgatás idejére. A Moszkvában játszódó akciófilmet négy gyártó cég készíti 500 fős stábbal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top