Sztárok

Elkábították Puzsért

Hernádi Judit szerint a legutóbbi adásban amatőr módon viselkedett a Csillag Születik szókimondó ítésze. Puzsér Róbert gúnyosan bájolgott, és szerepet játszott, de állítja, nem emlékszik semmire – írja a Bors.

Hernádi durván beszólt PuzsérnakA tehetségkutató legutóbbi döntőjében fehér gúnyába bújt, végig bazsalygott, és rendre meglepően magas pontszámokat adott a magát aznap este Fehér Puzsérnak nevező kritikus. Ítésztársa, Hernádi Judit szerint Puzsér Róbert láthatóan szerepet játszott. Állítja, az effajta színjáték helytelen viselkedésmód egy zsűritagtól, ráadásul a kivitelezés amatőr volt. „Nem voltam elégedett a Fehér Puzsér ötletével. Ez egy szerep volt, amit én marhaságnak tartok. Robi gúnyos akart lenni, de a gúny nem jó fegyver. Azt gondolom, hogy a zsűrizésben nem szabad szerepet játszani. Nekünk a szereplőket és a közönséget kell szolgálnunk” – jelentette ki a színésznő, aki szívesebben lett volna aznap este is a Fekete Puzsérral. Mint mondta, a Fekete Puzsér – aki Hajós Andrással is gyakran összeszólalkozik – az igazi arca a kritikusnak; bár nem mindig ért vele egyet, de az legalább valódi. Mindenesetre a szókimondó ítész aznap este kivételesen sokat mosolygott, ezt a viselkedését pedig azzal indokolja, hogy szerinte valamit az italába kevertek. Állítja, nem emlékszik semmire az egész adásból. „Előtte még az öltözőben iszogattunk Hajóssal valami gyümölcslevet, és onnantól fogva filmszakadás. Az azt követő órák teljesen kiestek” – mondta el a műsor után a korábbi munkahelyeiről nagyszájúsága miatt kirúgott kritikus, aki a következő adásra saját termoszban hoz innivalót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top