Sztárok

Erre vágynak Bruce Willisék Budapesten

Bruce Willis fiatal neje kétszer is megünnepelte az anyák napját Budapesten. Ráadásul az egész család ki van éhezve a magyar kajára. Ez derül ki Emma Heming-Willis új internetes bejegyzéseiből.

Az amerikai hírességek reggel óta elárasztották a Twitter- és Facebook-oldalakat anyák napi köszöntőkkel. Így tett Bruce Willis felesége, Emma  is. „Mint friss anyuka a többi maminak, kívánok nagyon boldog anyák napját. Igazi kiváltság ehhez a klubhoz tartozni, és olyan hálás vagyok, hogy én lehetek Mabel mamája” – írta a közösségi oldalra Bruce Willis neje, akinek sorra gratuláltak világszerte rajongói. A magyarok pedig azt is hozzátették, hogy nálunk épp egy hete volt anyák napja. „Igen, tudom! Kétszer ünnepeltem, de el ne mondjátok senkinek” – viccelődött Emma, aki azt is elárulta férje rajongóinak, hogy nagyon szeretne már igazi magyar ételt enni, és szívesen megnézne egy balettelőadást. Mivel azonban alig valamivel több, mint egy hónapos a lánya, mostanában nem nagyon szeretne kimozdulni esténként a budai villából.
Nos szerintünk Bruce Willis és családja messze a legszimpatikusabb, a nálunk vendégeskedő világsztárok közül.

Erre vágynak Bruce Willisék Budapesten
Erre vágynak Bruce Willisék Budapesten

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top