Sztárok

Kibukott, háborgott Hajdú Péter

Áll a bál! Hajdú Péter Frizbi című műsorának vendége volt a friss könyves Szabó Győző. A színész szerdán, a felvételen beszélt egykori drogfüggőségéről, majd pénteken besétált Sebestyén Balázs rádióműsorába és ott is elmondta, amit akart. Csakhogy a Frizbi vasárnap kerül adásba, így Balázs beelőzte Hajdút.

Kibukott, háborgott Hajdú PéterEzzel a lépésével viszont Szabó Győző magára zúdította Hajdú Péter haragját. „Felháborít, ami történt. Először Damu Roland tette meg ezt velünk, most pedig Szabó Győző… Ráadásul kiemelt honoráriumot kért, amit mi meg is adtunk neki. Ennek fejében írta alá a szerződést, amiben benne foglaltatik, hogy vasárnapig, amikor a felvett beszélgetés adásba kerül, nem adhat máshol interjút… Ez vérlázító” – háborgott Hajdú Péter a Borsban.

Hajdú azt nem volt hajlandó elárulni, hogy mégis mennyit kapott tőlük Szabó Győző a szereplésért, de a Bors információi szerint kétszázezer forintról van szó. A színész azonban nem is hallott arról, hogy a műsorvezető-producer szerződésszegéssel vádolja. „Nem tudok arról, hogy kizárólagos szerződésem lenne, ráadásul Balázzsal egy rádiós beszélgetésen vettem részt” – mondta a Borsnak a színész, aki ezután felhívta Hajdút. „Győző felhívott és elnézést kért a rádiós szereplésért. Azt mondta, hogy az aláírás előtt nem olvasta el a szerződést, ebből adódott a félreértés” – ecsetelte Hajdú a lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top