Sztárok

10 milliós adósságot halmozott fel Damu Roland

Damu Rolandnak négy és fél éve van arra, hogy kigondolja, honnan szed össze tízmillió forintot. Ennyi adósság várja a színészt szabadulása után.

10 milliós adósságot halmozott fel Damu RolandA Blikk úgy tudja, hogy Damu többek között két volt expárjának is tartozik. Az egyik nő korábban beperelte a pénz miatt (5 millió forint), azóta bírósági határozat alapján havonta tiltották a jövedelméből a törlesztést, de még messze a vége. A napilap azt is tudni véli, hogy Damu több kollégájának tartozik jelentős összegekkel, és a gyermektartásokkal is el van maradva.

„Nekem még semmit sem törlesztett. Nem tudom, a másik exének mennyit, de nemrég azt hallottam, rajtunk kívül van két nő, akiktől szintén kölcsönkért, és nem adta meg… Felírtam minden olyan tartozását, amelyről én tudok, és majdnem hanyatt dobtam magam, mert több mint 9 millió forint jött ki!” – mondta a Blikknek az egyik volt barátnő.

Damunak két gyerek után is fizetnie kellene a gyerektartást, azonban amíg börtönben van, ezt sem tudja teljesíteni. Egy embernek azonban már megadta tartozását Damu, méghozzá a volt anyósának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top