Sztárok

Kiderült a kiscsillag balhés múltja

Súlyos vádakkal illetik a Csillag Születikben megismert Plazmát. Egy ismerőse szerint a szabadszájú rapper drogozott, és emiatt hagyta ott az iskolát. A kiscsillag szerint csak le akarják járatni – írja a Blikk.
Plazma hivatalos Facebook oldala

Plazma Forrás: Facebook

Komoly drogproblémákkal küzdött, ráadásul bedrogozva az édesanyjára és ikerhúgaira is kezet emelt – állítják Németh Zoltánról, azaz Plazmáról. Az ismerőse szerint korántsem azért hagyta abba az iskolát, hogy a családját támogassa, hanem mert sok balhéja volt, a drogozás miatt folyamatosan kimaradozott. „A középiskolát állítólag a drogproblémái miatt hagyta ott. Egy hétig dolgozott kőművesként, de nem bírta. Nem hazavitte a pénzt, hanem el a háztól, emiatt rengeteget veszekedett vele az anyukája” – mondja a 19 éves rapperről, aki olykor az öklét is használta. Plazma állítja, nem voltak drogproblémái, a füves cigit azonban kipróbálta. „A családomat soha nem bántottam. Annyi rossz dolgot pletykálnak az emberek. (…) Baromira sz…ul esik, hogy hirtelen ennyi jóakaróm lett, aki most igyekszik mindenféle hazugságokkal lejáratni” – jelentette ki az anyagi gondokkal küzdő rapper.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top