Sztárok

Magyar műsorvezető kapott szerepet Bruce Willis filmjében

A magyar színész-rendező-producer bérgyilkost játszik a Budapesten forgatott szuperprodukcióban. Árpa Attila éppen Bruce Willis ellenfelét alakítja – írja a Blikk.

Árpának ki kell nyírnia Bruce WillistÁrpa Attila is szerepet kapott a Die Hard 5. című filmben; több mint 20 forgatási napra szerződött le. A bulvárlap úgy tudja, hogy a magyar színész és Bruce Willis több közös jelenetben is összemérheti, melyikük a keményebb harcos. A Szerencsekerék műsorvezetője már túl van az első forgatási napon, amelyen gépfegyverrel halomra kellett lőnie számos ártatlan civilt alakító statisztát. A Blikk információi szerint az angolul folyékonyan beszélő magyar színész – akit százmilliók láthatnak majd a moziban – egy ortodox zsoldost alakít, aki pénzért bármilyen bűncselekményre hajlandó. Árpa – aki a Nagy Duettben is vállalt szerepet – nem árulhatott el a részleteket a forgatásokról, ugyanis nagyon szigorú titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top