Sztárok

Kifecsegték Friderikusz titkát

A pletykák szerint a Legyen ön is milliomos! házigazdája bizony hihetetlen módon figyel megjelenésére, öltözékére, kiegészítőire.

Kifecsegték Friderikusz titkátAz öltözet kiválasztásában azonban nem egyedül ő dönt, segítségére van Kisprumik Ádám stylist. Sándorról tévhit, hogy nehezen kezelhető. Egyszerűen határozott egyéniség, akinek az öltözködésében is határozott elképzelései vannak… Nem lehet ráadni egy rossz minőségű, ócska öltönyt, de nem baj, mert én is szeretek minőségi darabokból dolgozni. Ebben az esetben is felső középkategóriás ruhákról beszélünk” – magyarázta a stylist a Borsnak.

Fridinek vannak kedvenc ruhadarabjai, kiegészítői, amiket olykor „becsempésztek” az adásba, hogy a műsorvezető kényelmesebben érezze magát. „Ilyen például egy selyemkendő. De a cipői is saját darabok, de jobb is így, mert egy ilyen műsorban tizenkét órát van zárt cipőben az ember. Az pedig kimondottan trendi, hogy sportcipőt vesz fel az öltönyhöz” – mesélte a stylist.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top