Sztárok

Demi Moore megváltoztatta a nevét

A rehabot megjárt, kórosan sovány Demi Moore végre összeszedte magát, és lecserélte twitteres nevét. Eddig a "Mrs. Kutcher" néven nyomult a világhálón, de miután Ashton megpattant, új névre volt szüksége.

Demi Moore megváltoztatta a nevétA 49 éves Demi Moore azután szakított a 34 esztendős Ashton Kutcherrel, hogy értesült róla: férjecskéje három lánnyal tartott szexmaratont a házassági évfordulójukon. A szakítás után Demi kórosan lefogyott, majd túladagolt egy tinidrogot, végül elment pihenni egy „szanatóriumba”. Fél év némaság után pedig már az internetre is visszatért, és „Mrs. Kutcher” becenevét végre megváltoztatta. „Nehéz olyan nevet találni, ami vicces, egyedi, és mindent elmond rólam. Így most az új nevem: justdemi – magyarul úgy fordíthatnánk, hogy simán Demi, vagy csak Demi” – írta ki Twitter-oldalára Moore, akinek volt férje, Bruce Willis csütörtökön érkezett Budapestre.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top