Sztárok

Gyászolnak a Csillag születik sztárjai

Juhász Marci közeli barátját, a prügyi duó egyik tagja szeretett nagypapáját vesztette el. A fiúknak nagy erőfeszítésre volt szükségük ahhoz, hogy színpadra léphessenek.

Gyászolnak a Csillag születik sztárjaiHatalmas erőfeszítésre volt szüksége Juhász Marcinak ahhoz, hogy színpadra állhasson, hiszen adás előtt tudta meg, hogy elhunyt egy barátja. „Én pont az adás előtt tudtam meg, hogy az egyik jó barátom szörnyű balesetet szenvedett. 13 éves voltam, amikor megismertem egy motorostalálkozón, ő kilenc évvel volt idősebb tőlem, így mindig felnéztem rá. Gyerekkori vágyam nekem is, hogy egyszer legyen egy saját motorom, ha esetleg megnyerem a Csillag Születiket, biztos veszek magamnak egy choppert. Minden motorosnak üzenem, hogy óvatosan az utakon! Nagyon rossz volt ezzel a fájdalommal színpadra állni, csak az adott erőt, hogy neki énekeltem a dalt” – mondta a Blikknek Marci, akin annyira nem látszott a döbbenetes hír, hogy Hernádi Judit még rá is szólt: ne legyen már ennyire boldog. A prügyi duó énekese 77 éves nagypapáját vesztette el, őt társa, Ricsi vigasztalgatja. „Nagyon szerettem, hiányozni fog, de lehet, hogy neki már jobb így, most már újra tud találkozni a nagymamámmal” – mondta Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top