Sztárok

Ki koppintja jobban Tóth Gabit?

Azt mondják, Tóth Gabi egyedi, vagány stílusát még nehezen emészti meg a magyar rágógumi-slágerekhez szokott közönség. Pedig úgy tűnik, hogy mindenki Gabi Elég volt című számával próbálkozik a tehetségkutatókban. Összeszedtünk néhány példát. Szerinted melyik a legjobb verzió?

Az eredeti
Tóth Gabi Elég volt című albuma 2010-ben jelent meg. A címadó dal pedig kétségkívül a fiatalabbik Tóth lány legnagyobb slágere lett. A dalhoz tartozó klippel 2011-ben VIVA Comet-díjat is nyert. Gabi nem egy irigy nő, mondhatni támogatja azokat az énekespalántákat, akik az ő dalával próbálkoznak egy tehetségkutatón. „Nagyon jólesik és megtisztelő, hogy szerepel a dalom a műsorban… Ennek a dalnak az előadásához kell egy olyan energia, ami a sok átélt csalódásból táplálkozik” – mondta a Story-díjas Tóth Gabi azután, hogy dalát többen is megpróbálták előadni az X-Faktorban.

Szerinted maga, Tóth Gabi koppintja a legjobban Tóth Gabit? Szavazz!

Az értékelés véget ért!
Tóth Gabi eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

Kováts Vera
Az X-Faktor fiatal énekesnője 2011-ben próbálkozott meg Gabi dalával, ám a mentorok szerint beletört a bicskája. „Olyan volt, mint amikor a lepkesúlyú bokszoló belép a szupernehézsúlyúak közé. Tóth Gabi az ország egyik legdinamikusabb énekesnője, és fura egy ilyen pici kislányt látni, amint ennyire mérges akar lenni” – értékelte Vera produkcióját Geszti Péter. Tóth Gabi már finomabban fogalmazott arról, amit látott. „Ő mindent megpróbált, jó lenne, ha minden tini így tudna énekelni… Vera még csak tizenhat éves, sok mindent meg kell még élnie, hogy ezt a számot hitelesen adja elő” – mondta akkor a dal eredeti előadója.

Szerinted Vera koppintja a legjobban Tóth Gabit? Szavazz!

Az értékelés véget ért!
Kováts Vera eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

Radics Gigi
A Megasztárban a Veránál még fiatalabb Radics Gigire osztották Tóth Gabi számát, aki azonban túl jól fésültnek bizonyult a vadóc dalhoz. Valljuk be, Beyoncénak sem állna jól, ha Pink dalait kezdené el énekelni. „Jól oldottad meg a feladatot, de rockdalt máskor ne énekelj” – mondta Bochkor Gábor a lánynak. És ennyi is volt a dalról szóló kritika, mert ezután már minden Mester Tamás érzéseiről szólt.

Szerinted Gigi koppintja a legjobban Tóth Gabit? Szavazz!

Az értékelés véget ért!
Radics Gigi eredménye 10 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

A castingosok
Valami furcsa okból Gabi slágere arra sarkalja az önjelölt popsztárokat, hogy nagyközönség előtt égessék le magukat a nem létező hangjukkal. Természetesen a tavalyi X-Faktor-castingon is tucatszámra indultak a képzelt popsztárok Tóth Gabi slágerével, amit a zsűri néma csenddel a nézők viszont hangos füttykoncerttel jutalmaztak.

Szerinted a castingosok koppintják a legjobban Tóth Gabit? Szavazz!

Az értékelés véget ért!
A castingosok eredménye 1 pont
a maximálisan adható 10 pontból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top