Sztárok

Melegbárok sztárja lett Oláh Ibolya Hollandiában

Hollandiában futott be az énekesnő, aki a barátnőjével való szakítás után külföldre utazott. A Megasztár egykori felfedezettje elvarázsolta az amszterdami melegbárok közönségét – írja a Bors.

Melegbárok sztárja lett Oláh Ibolya HollandiábanMivel itthon kevés fellépési lehetősége volt, a korábban rossz pénzügyi helyzetben lévő Oláh Ibolya Hollandia felé vette az irányt, ahol már 2009-ben is járt. Elmondása szerint akkoriban pár napot volt kint egy fesztiválon, ahol remek zenészekkel ismerkedett meg, és általuk sikerült aranyat érő kapcsolatokra szert tennie. „Az első fellépésem tavaly volt, nagyképűség nélkül állíthatom, hogy fantasztikusan sikerült” – árulta el a comingoutoló énekesnő, akit most ismét visszahívtak, mégpedig egy többnapos turnéra. A bulvárlap úgy tudja, alkalmanként annyi gázsit kap, mint itthon egy hónapnyi munkáért. Sőt nem éppen átlagos szórakozóhelyeken lép fel: rendszerint melegbárokban énekel Amszterdamban. „A fellépéseimet nagyrészt világzenei klubokba szervezik, és olyan helyekre, ahová jellemzően meleg vendégek járnak. (…) A fellépéseim alkalmával szinte szétverik a házat. Fantasztikus a közönség” – mondta el a tavaly megtámadott énekesnő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top