Sztárok

Lelépett Liptai Claudia szerelme

Vége Liptai Claudia munkahelyi szerelmének. Immár külön utakon folytatja a Megasztár műsorvezetője és párja, B. Péter ugyanis 14 év után távozott a TV2-től. A Mokka eddigi szerkesztője az MTV-hez szerződött át – írja a Blikk.

Vége Liptai Claudia munkahelyi szerelménekKét hónappal azután, hogy Liptai Claudia visszatért a képernyőre, szerelme otthagyta a csatornát. A TV2 Mokka szerkesztője – akit korábban a nyílt utcán vertek meg kedvese társaságában – ugyanis felmondott, és a jövőben a köztévénél építi tovább a karrierjét. A távozása a kereskedelmi csatornánál dolgozókat is meglepte, hiszen B. Péter 14 évig dolgozott a TV2-nél. A bulvárlap információi szerint a Mokka távozó szerkesztője – aki a családját hagyta ott Claudiáért – turnusvezetői pozícióban kapott lehetőséget az MTV-nél, az új feladata pedig szakmai előrelépést és komolyabb anyagi megbecsülést jelent számára. B. Péter nemcsak a csatornától vett búcsút, hanem ilyenformán Liptai Claudiától is, hiszen a szerelmét nyíltan felvállaló Megasztár-háziasszony továbbra is a TV2 kötelékében áll, ahová 13 évvel ezelőtt szerződött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top