Sztárok

Miből fizette ki Damu a sztárügyvédet?

Sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon a – saját elmondása szerint – nehéz anyagi helyzetbe került Damu Roland miből fizette ki a sztárügyvéd dr. Ruttner György munkadíját.

„Kapcsolatunknak az a része nem publikus, hogy mennyi munkadíjban állapodtunk meg – kezdte Ruttner. – Amikor megismertem az ügyet, akkor láttam, hogy Rolandnak nagyon nagy szüksége van segítségre. Azért vállaltam, mert nagyrészt önhibáján kívül került ilyen nehéz helyzetbe” – ecsetelte a Borsnak a sztárügyvéd.

Damu Roland jelenleg már börtönben van. A törvényszéki indoklás szerint ugyanis a színész nincs életveszélyes állapotban, sőt a pszichiátriára való felvétele sem volt indokolt. Ruttner szerint azonban a színész beteg, többféle problémával küzd, ezekre gyógyszereket kap. „Erről hivatalos orvosi papírjai vannak, kórházi kórlapja, zárójelentése, nyilvánvaló, hogy a kórház orvosai nem viccből folytatták Roland gyógykezelését és gyógyszerelését.”

Miből fizette ki Damu a sztárügyvédet?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top