Sztárok

Élő adásban zokogtak az RTL-esek

Nem múlt el dráma nélkül a Csillag Születik első élő adása. A műsor végén máris két produkciónak kellett távoznia a versenyből. És persze a döntés után volt nagy sírás.

Élő adásban zokogtak az RTL-esekA nézők és a zsűri véleménye alapján Kővári Máté és a Latin Carneval búcsúzott a Csillag Születik színpadától. A Latin Carneval táncosai nyitották az estét, és akkor még jól viselték Puzsér kemény kritikáját, majd kétpontos értékelését. Ám amikor a műsor végén szembesültek vele, hogy nekik kell elhagyniuk a tehetségkutatót, a lányoknál eltört a mécses, és hatalmas sírásba kezdtek.

A Latin Carneval egy salsa-szamba egyveleggel és szexi ruhával próbálta meggyőzni a Hernádi Judit, Pokorny Lia, Hajós András és Puzsér Róbert alkotta zsűrit, ám ez az előadás közel sem volt már olyan átütő, mint amire az ítészek számítottak. A Csillag Születik dumagépe, Kővári Máté ezúttal a tehetségkutatóval járó élményeiről, a nagymamájáról és Puzsér Róbertről is standupolt, ám harmatgyenge produkciót legtöbbször csak kínos csend fogadta. A Csillag Születik mezőnyétől végül a zsűri pontszámai és a nézők szavazatai alapján két produkciónak, Kővári Máténak és a Latin Carnevalnak kellett búcsúznia.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top