Sztárok

Ezért rejtegeti barátnőjét a TV2 szépfiúja

Azt mondja, nagyon szerelmes barátnőjébe, mégis rejtegeti. A megasztáros Farkas-Jenser Balázs olyan, mintha Kozsó fiúcsapatainak régi jól bevált receptjét másolná: lány rajongók előtt ne sétálj kézen fogva a barátnőddel.

Ezért rejtegeti barátnőjét a Tv2 szépfiújaMiért nem láthatjuk Farkas-Jenser Balázs barátnőjét? A szívtipró megasztáros azt nem tagadja, hogy párkapcsolatban él, ám barátnője még a klubkoncertre sem kíséri el az énekest. „Már a műsor elején masszív megelőzésbe kezdtem. Borzasztó alaposan elrejtettem a barátnőmet, és ő is elrejtette magát, egy árva komment nem utal arra, hogy mi együtt lennénk. Ez az én versenyem, nem akarom, hogy őt támadják, mert olyasvalakivel van együtt, aki közismert” – nyilatkozta még a Megasztár elején a Nők Lapja Cafénak Balázs. Ám az a hír járja, hogy az énekes és a barátnője azóta még kevesebbet találkoznak, leginkább az interneten tartják a kapcsolatot. Ez azonban nem sok jót ígér…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top