Sztárok

Részegen okozott botrányt Varga Viktor

Büntetésre számíthat Varga Viktor, aki egy buliból hazafelé tartva egy útmosó autó ajtajában "taxizott". A Csillag Születik sztárja csupán gyermeki csínytevésnek szánta a szabálysértést – írja a Blikk.

Részegen okozott botrány a CSISZ sztárjaEljárás indulhat Varga Viktor ellen. A tehetségkutató 2. szériájának felfedezettje – akinek a testvére is csillag lett – az egyik éjszaka barátjával felkapaszkodott egy útmosó autóra, így utazott végig az Andrássy úton. A 2009-es CSISZ-ben feltűnt énekes még rá akart tenni egy lapátra a több mint gyerekcsínyre: fel akart mászni a víztartály tetejére, ekkor azonban észrevette őket a sofőr, és letessékelte a fiatalokat a járműről. Varga Viktor azzal magyarázza a szabálysértést, hogy gyermekkori álmát váltotta valóra, és csak lazított egy munkával teli időszak után. A „taxizást” pedig egy veszélytelen gyermeki csínytevésnek tartja. „Húzós időszakon voltam túl, bevallom, lazítottunk, nem voltunk szomjasak. (…) Tudom, hogy nem szabad ilyet csinálni, éppen ezért volt izgi” – jegyezte meg Viktor, aki rajongóival is megosztotta az útmosón készített fotókat. A bulvárlap úgy tudja, hogy a szabálysértésért 5 ezertől 150 ezer forintig terjedő bírság szabható ki, de akár elzárás is lehet a büntetés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top