Sztárok

Balesetet szenvedett Majka és Béres Alexandra

Koccanásos balesete volt Majkának, ráadásul éppen Béres Alexandra autójával ütközött – írja a Bors.

Balesetet szenvedett Majka és Béres AlexandraTalán legközelebb Majka nem műsorvezető lesz a Sofőrök című, béna vezetőkről szóló műsorban, hanem inkább játékos… A rapper ugyanis szerencsétlenségére koccant egy másik autóval, ráadásul pont Béres Alexandra járgányába sikerült belemennie. „Épp edzést tartani siettem. Egy forgalmas kereszteződésben kanyarodtam volna jobbra, miközben a tükörben már láttam, hogy a mögöttem jövő kicsit vehemensen vezet. Épp balra néztem, hogy kihajthatok-e, amikor hátulról jött a csattanás… Kiugrottam a kocsiból, és látom ám, hogy Majka jött belém. Amúgy nagyon aranyosan viselkedett, gyorsan számot cseréltünk, de muszáj volt továbbsietnem” – emlékezett vissza a koccanásra Alexandra.

Majka a lapnak elmondta, hogy valóban ő volt a hibás, mert nem tartotta be a követési távolságot, de komoly baj senkinél nem történt. „Még csak koccanásnak sem nevezném a dolgot. Csupán a rendszámtáblám ért hozzá a lökhárítójához” – mondta Majka.

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top