Sztárok

Már a hétvégén összeházasodik Pitt és Jolie

Angelina Jolie hivatalosan is megerősítette, hogy Brad Pitt megkérte a kezét. Amerikai lapinformációk szerint az esküvőt már hétvégén megtartják.

Már a hétvégén összeházasodik Pitt és Jolie„Igen, a hír igaz!” – mondta Angelina Jolie menedzsere a People magazinnak. Angelina Jolie ujján ugyanis egy eljegyzési gyűrű csillog, amit hat gyermeke apjától, Brad Pitt-től kapott.  Az ékszert Robert Procop tervezte. Pitt egy hírműsorban már az év elején arról beszélt, hogy leginkább a gyerekek miatt érzik ők is, hogy ideje lenne összeházasodniuk. A kicsik ugyanis folyton arról kérdezik őket, hogy miért nem keltek még egybe.

Jolie és Pitt 2005 óta alkot egy párt, akkor a színész Jennifer Anistont dobta Jolie miatt. Habár a menedzser szerint még nincs hivatalos időpont az esküvőre, lapértesülések szerint a szertartásra akár a hétvégén is sor kerülhet. Brad és Angelina ugyanis tavaly vásárolt egy franciaországi birtokot, amelyen szeptember óta építőmunkások dolgoztak, és a napokban fejezték be az átalakítást, ráadásul a birtokhoz saját kis kápolna is tartozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top