Sztárok

Klausmann adásban röhögte ki kolléganőjét

Most szombaton, április 14-én 12 órakor debütál Magony Szilvi tourist reality műsora a Story4-en. Az első adás sztárvendége Klausmann Viktor lesz, aki a sümegi vár faláról ereszkedett le egy kötélen a Túrakommandó csapatával.

Klausmann adásban röhögte ki kolléganőjétFelfokozott érdeklődés előzi meg Magony Szilviék premierjét, mióta a Túrakommandó beharangozó videója felkerült a világhálóra. Ahogyan a készítők ígérik, ez a produkció merőben más lesz, mint az eddigi utazási műsorok. Figyelembe véve napjaink legsikeresebb tévés formátumait, a reality, a magazin és a szappanoperák hangütését próbálják ötvözni egy kifejezetten civil, tehát nem a tévében megszokott fegyelmezett kommunikációs stílusban.

A három műsorvezető – Kosztyu Marianna, Magony Szilvia és Magony Péter – mellett sztárvendégek is túráznak a csapattal. A debütáló műsorban Klausmann Viktort próbálják meg a saját biztonsági zónájából kizökkenteni – mérsékelt sikerrel. „Azt hittük, próbára tehetjük Viktort, de fordítva sült el a dolog – meséli Szilvi. – 15 méter magasságból kellett leereszkedni a sümegi vár faláról, amit Viktor könnyedén meg is tett. Mint kiderült, rutinos ereszkedő. Nem úgy, mint én, aki végigimádkoztam és félelmemben végigénekeltem az egész attrakciót. Nem tudok erre szebb kifejezést, Klausmann Viktor kiröhögött.

A Szerencsekerék műsorvezetője annyira belejött a túrakommandós programokba, hogy később is csatlakozott a csapathoz. Lovagi megmérettetésen vettek részt középkori jelmezben, amelyet egy szintén középkori vacsora követett. Az izgalmas kalandokat szombaton 12 órától tekinthetik meg a Story4-en!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top