Sztárok

Drámai vallomás a Tóth lányok édesapjától

Egy apa, aki megtanulta elengedni gyermekeit, de most is félti-óvja őket. Gabi és Vera édesapja azt mondja, megszakad a szíve, ha lányait ok nélkül bántják.

Drámai vallomás a Tóth lányok édesapjátólÉvekkel ezelőtt az édesapa élete is gyökeresen megváltozott, miután egyik napról a másikra sztár lett a két lányából. István feladta munkáját, Tapolcát, és évekig hozta-vitte gyerekeit fellépésekre. Egy idő után azonban elegük lett egymásból. „Ma már szakemberek veszik körül a lányaimat, tőlük valahogy jobban elfogadják a tanácsokat, hisz tényleg jobban értenek hozzá” – mondja a Tóth lányok apukája a Storynak.

Az apuka számára pedig marad a büszkeség és a féltés. Összeszorul a szíve, ha szenved vagy összeomlik valamelyik lánya. „Van, hogy sírva hívnak a lányok, olyankor a feleségemmel, Erikával, mindig igyekszünk támaszt nyújtani nekik – mondja István. – Jó érzéssel tölt el, ha másnap már azzal hívnak vissza, hogy apa, már sokkal jobban vagyok…”

Miért emészti magát annyira Vera, ha megbántják? Miért fontosabb most a Tóth lányoknak a karrier, mint a magánélet? És mikor jön a várva várt unoka? A legfrissebb Storyból kiderül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top