Sztárok

Szellő István összecsapott Jennifer Anistonnal

A hosszú hétvégén a tehetségkutatók, a szupermozik és a mesék uralták a nézettséget, na meg a részeg sofőröket felvonultató híradások. Így alakult a nézettség hétvégén.

Mi a SHR?
Nézettségmérésnél használt kifejezés. SHR, azaz share, arányt jelent. Értéke azt fejezi ki, hogy az éppen televíziózó nézők mekkora része figyeli a vizsgált műsort.

Szellő István összecsapott Jennifer AnistonnalA pasik a krimire, a nők a Megasztárra kapcsoltak
A péntek este nem tartogatott különösebb meglepetéseket az első öt helyen. A teljes lakosság körében Barátok közt, Jóban Rosszban, Fókusz, Széf és Tények volt a sorrend. A Megasztár a CSI: Miami helyszínelőkkel csapott össze. A 21:24-kor kezdődő tehetségkutatót 984 ezren, míg a 21:27-kor induló krimit 999 ezren nézték. Igaz, a Megasztár éjfélig tartott, és így is tudta hozni ezt a jó eredményt. A női nézők között és a 18–49-es korosztályban azonban a TV2 tehetségkutatója megverte a rossz fiúkat üldöző zsarukat.

Szellő István összecsapott Jennifer AnistonnalMégis mit néznek, ha nem a Csillag Születiket?
Ha szombat, akkor Csillag Születik. Az RTL Klub tehetségkutatója immár negyedik hete verhetetlen a nézettségi versenyben. Ezen a hétvégén 1 millió 899 ezer embert érdekeltek a csillagok és Puzsér beszólásai. Nagy kérdés, hogy ezt a négy hete tartó jó eredményt képes lesz-e tartani a  műsor most, hogy a válogatónak vége, és jönnek az élő adások. Felmerül az a kérdés is, hogy mégis kik azok, akik mást néznek a tévében szombaton este fél nyolckor? Mennyien vannak és mit választanak? Nos a tehetségkutatóval egy időben kezdődő m1 Híradót 685 ezren választották, míg a vasárnapi ebéd főzése közben összesen 170 ezren beszéltek a szintén szombaton fél nyolckor kezdődő TV2-n vetített Producerekről.
Szombaton a Tények lett a második legnézettebb műsor a teljes lakosság körében, majd a könyörtelenül rossz Féktelenül 2. csípte el a dobogó harmadik fokát. 

Szellő István összecsapott Jennifer AnistonnalMarley meg mi
Szerkesztőnk egész héten a Marley meg én című mozira várt. Csalódott is, mert az RTL Klubon vetített film csak második lett a vasárnapi nézettségi versenyben. Vasárnap ugyanis az RTL Híradó nyert 1 millió 182 ezer nézővel a teljes lakosság körében, második az előbb említett legjobb kutyás történet a világon, harmadik pedig a Tények. Ha ünnep, akkor Shrek! A TV2 ezúttal is az adu ász mesét választotta, ami fel is jött a negyedik helyre, míg a Két hét múlva örökké az ötödik lett.

Szellő István összecsapott Jennifer AnistonnalNicole Kidman a húsvét királynője
Hétfőn az erősen kivasalt arcú és magyar ruhában hódító Kicole Kidman elfoglalta a nézettségi lista első helyét. A főszereplésével készült Arany iránytű lett ugyanis a legnézettebb műsor a teljes lakosság, a női nézők és a 18–49-es korosztály körében is. Az ittas vezetőket és a locsolkodási szokásokat felvonultató Tények és RTL Híradó versenyében a hét első napján az RTL nyert. A teljes lakosság körében 1 millió 168 ezren választották Szellő Istvánékat, míg 1 millió 72 ezren kapcsoltak Azurákra. Hétfőn a nézettségi verseny első tízes listájába bekerült még a köztévé Híradója, a Bakancslista, a Még zöldebb a szomszéd nője, a Szahara, a Nem szigete, az Irány Eldorádó és a Szent Péter esernyője is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top