Sztárok

Eljegyezte egymást a magyar sztárpár

Gyűrűvel és tetoválással örökítette meg a szerelmét és összetartozását Gallusz Niki és kedvese, Laura. Az énekesnő és barátnője immár másfél éve alkotnak egy párt – írja a Bors.

Eljegyezte egymást a leszbikus magyar sztárpárJegyben jár Gallusz Niki és DJ-ként dolgozó szerelme, sőt annyira komolyak a szándékaik, hogy regisztrált élettársi kapcsolatban szeretnének élni – értesült a bulvárlap. A színésznő ugyanis – aki korábban már három alkalommal járt jegyben férfival, de valamennyi eljegyzése felbomlott – egy piros szívecskés gyűrűt kapott a kedvesétől. A Ciprust is megjárt szerelmesek azonban nemrég közös tetoválást is készítettek: az alkarjukra varrattak egy, piros szívekből álló végtelenjelet, örökké tartó szerelmüket szimbolizálva. „Nincs mondanivalóm ezzel kapcsolatban, mert egy végeláthatatlan történet venné kezdetét” – reagált Niki a bulvárlap érdeklődésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top