Sztárok

Kéthavonta jár plasztikára Gregor Berni

Sportol, egészséges életmódot folytat, de Gregor Bernadett nem veti meg a szépészeti beavatkozásokat sem – írja a Blikk.

Kéthavonta jár plasztikára Gregor BerniA színésznő nemcsak a ráncait tölteti fel kéthavonta, ajkát is rendszeresen dúsítják. A kétgyermekes édesanya szerint ebben semmi kivetnivaló nincs. „Úgy érzem, ha elhagynám magam, nem foglalkoznék a külsőmmel, akkor a közönséget hagynám cserben. Szeretném megtisztelni őket azzal, hogy a legjobb formámat hozom. Persze nemcsak értük, magamért is csinálom” – mondta a Blikknek Gregor.

Hogy mennyi az annyi? Egy ilyen beavatkozás 50-50 ezer forintba kerül, de Gregor azt mondja, ő kedvezményesen kapja a kezeléseket. Azonban ha teljes árat kellene fizetnie, akkor is megcsináltatná. „Akkor is ugyanott vagyok, mint azok a családok, akik cigarettára, alkoholra vagy egyéb más haszoncikkekre költik a pénzüket.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top