Sztárok

Éden Hotel-ostobaságok 2: “Nikivel megtaláltuk a hullámhosszt”

Annyira tetszett nektek az Éden Hotel-szereplők aranyköpéseiről szóló első cikkünk, hogy úgy döntöttünk, elkészítjük a folytatást. Hiszen továbbra is elképesztő sületlenségeket hordanak össze a Mexikóban nyaraló sajtreszelőhasú fiúk, és plázacica lányok. Figyelem, felnőtt tartalom!
Felnőtt tartalom!

Lányok:

Éden Hotel ostobaságok 2: Kíra: „Miért ilyen ronda nőt küldtek be? Azért, hogy bizalom kelljen hozzá, mint az anális szexhez.” – Nyilván nem volt féltékeny a gokartbajnok Kíra.
Edina: „De ő a malmára hajtja a kereket.” – Kedves Edina, ettől még a Nyuszi Csoportunk is konkrétabban fogalmazna.
Anikó: „Gáborban én már csak akkor nem fogok bízni, ha én ezt már észrevettem” – Javasolnánk Anikónak egy személyiségfejlesztő tréninget.
Noémi: „Mit világolsz?” – Jó kérdés. Valaki tudja a megfejtést?
Niki: „Mondd meg nekem az arcba, ha valami bajod van!” – Csak óvatosan azzal az arccal, sokat dolgoztak rajta a plasztikai sebészek!
Anikó: „Itt egy párkapcsolatot kell, hogy alkossunk!” – A férfiak vajon hány másodperc alatt érnek el az ajtóhoz egy ilyen mondat után?
Niki: „Nem akarom érzelmi alapokra alapozni Krisztiánnal a kapcsolatunkat.” – Akkor alapozzuk újra ezt a mondatot.
Anikó: „Levente nem olyan, hogy éljen a globalizáció, és megyek tovább egy másik nőhöz.” – No comment.
Kíra: „Takarjon be téged földdel a sírásó!” – Kedves lány.
Niki: „A női praktikáimat nagyon jól tudom kamatoztatni, hát és első kézből tudom Krisztiánt magam alá csavarni.” – Micsoda karrier!

Tömény sötétség az Éden Hotel szereplőinek fejében…korábbi cikkünket itt éred el!

Fiúk:

Éden Hotel ostobaságok 2: Peti: „Én nem foglalok helyet egyik oldalon sem, én függetlenként átvészelem a háborút.” – Csakhogy ez nem Svájc!
Krisztián: „Ő egy olyan személyiség lehet, aki elég sok van, szerintem a nagyvilágban.” – A lényeg, Krisztián, hogy a te rémisztő tekintetedből csak egy van.
Tomi: „Próbáljunk meg gerincesek maradni, mindig minden körülmények között!” – Na ez nem az a  játék!
Peti: „Szádnak enni adjál!” – Segítünk. Jelentése: fogd be a szád!
Krisztián: „Nikivel megtaláltuk a hullámhosszt.” – Küldjétek el nekünk is, már régóta keressük!
Krisztián: „Mindenki matematikázik, b. meg, mindenki, de mindenki. Ezt kell hallanom, matekkorrepetálás van?” – Sosem késő megtanulni az alapokot…

Bónusz – szerkesztőségünk kedvenc videója:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top