Sztárok

Gesztesi anyagi gondokkal küzd

Bárzongorázni jár Gesztesi Károly, hogy el tudja tartani gyermekeit. A színész a Jóban rosszban sorozatban kapott gázsijából nem tud kijönni, filmszerepei pedig alig vannak.

Gesztesi anyagi gondokkal küzdGesztesi Károlyt, úgy tűnik, még az ág is húzza. Mint korábban megírtuk, hivatalosan most már öt gyermekről kell gondoskodnia, hiszen volt párja, Niki legkisebb gyermekét is nevére vette. Nehezen tart azonban el ennyi gyermeket, a Jóban Rosszban sorozattal a Blikk információi szerint 5-600 ezernél nem keres többet, ezt pedig jelenleg filmszerepekkel sem tudja kiegészíteni. Így marad a hakni, zenésztársaival időnként eljárogat fellépni. „Mivel eredeti szakmám szerint bárzongorista vagyok, az utóbbi időben a színészkedés mellett kezdtem visszatérni ehhez a hivatáshoz. Sajnos egyre kevesebb filmszerepem van, nem is mindent vállalok, és amúgy is egyre kevesebb filmet készítenek mostanában. Részben ezért is fektetek nagyobb hangsúlyt a zenélésre. Felépítettem a legénylakásomat is, ahol egy stúdiót is berendeztem, hogy otthon is tudjak dolgozni, zenélni” – nyilatkozta a lapnak a színész, aki elmondása szerint nem keres jól a bárzongorázással: három-négy társával kér el annyit, mint egy megasztáros vagy x-faktoros, és ezen osztozkodnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top