Sztárok

Már öt gyermek apukája Gesztesi

Egy új taggal "bővült" a Gesztesi-família. Eddig is a saját fiának tekintette, most már azonban hivatalosan is apja a kis Karel Áronnak, akinek az érkezése után megromlott a Liptai Claudiával való házassága – írja a Blikk.

Már öt gyereke van GesztesinekGesztesi Károly hivatalosan is a nevére vette egykori élettársa, Niki legkisebb gyermekét, akinek az érkezése felborította a Liptai Claudiával való házasságát. A kis Karel Áron akkor fogant, amikor a színész még javában a férje volt a Megasztár háziasszonyának. Ugyan Gesztesi a mai napig nem hajlandó beszélni a legkisebb, immár ötödik gyermekéről, a színész felnőtt fia, a 22 éves Máté mégis a kisöccsének tekinti. A műsorvezetőnő édesapja már korábban is azt hangoztatta, hogy Gesztesi a régi asszony legkisebb gyermekének az apja, s a hűtlensége, valamint az új gyermek miatt döntött a válás mellett. Ráadásul közel fél évvel ezelőtt a színész elszólta magát az Új Mikroszkóp Színpad egyik darabjában, amelyben öt gyermekéről beszélt, holott eddig hivatalosan csak négyet vallott be. „Nekem is feltűnt, hogy Karcsi öt gyermeket mond a darabban. Meg is lepődtem, de aztán nem firtattam (…) Mivel magunkat alakítjuk a színpadon, ő csak jobban ismeri a saját adatait”nyilatkozta még akkor a darab másik főszereplője, Nádas György.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top