Sztárok

Ilyen lesz VV Eszter esküvői ruhája

Hat hét után kérte meg párja VV Eszter kezét. Az ügyvédnő viszont azt mondja, nem lesz sokáig menyasszony. Gyorsan jön az esküvő, már megvan a ruha.

Sokak szerint elhamarkodják az esküvőt Eszterék, ám a VV-játékos csak legyint és mosolyog. Ő érzi, ez a helyes döntés. A negyvenéves vállalakozó hat hét után kérte meg Eszter kezét, aki azonnal igent mondott a határozott és komoly vállalkozónak. „Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire összepasszolunk. Érzem, ő az igazi, ezért nem is akarunk hosszú jegyességet” – mondta Eszter a Story magazinnak. Az egykori villalakó nyáron tölti be a harmincat, és mihamarabb oltár elé szeretne állni. Már édesanyja is áldását adta a nászra. „Anyu is nagyon örül a boldogságunknak, de bizonyára még meg kell emésztenie, hogy újra magára marad, hiszen nemsokára összeköltözöm a vőlegényemmel.”

Eszter több gyönyörű ruhát is felpróbált Halász Éva divattervező darabjai közül. Hogy melyik lesz a tökéletes a nagy napra, kiderült a legfrissebb Story magazinból!

Nézd meg a többi ruhát is, amit Eszter felpróbált a Storyban!
Nézd meg a Storyban a többi ruhát is, amit Eszter felpróbált!
Még több izgalmas sztori a legfrissebb Story magazinban!
Még több izgalmas sztori a legfrissebb Story magazinban!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top