Sztárok

Vége az RTL legsikeresebb műsorának

Búcsúzik a nézőktől az 1 perc és nyersz! vetélkedő. Mi lesz Sebestyén Balázs sorsa? Ezt is eláruljuk!

Kedden este egy időre búcsúzik a folyamatosan nézettségi versenyt nyerő, 1 perc és nyersz! vetélkedő. A nézők mostantól a szintén Sebestyén Balázshoz köthető Széffel találkozhatnak esténként az RTL Klubon. „A csatorna nagyon örül, hogy a nézők szerették az 1 perc és nyersz! című vetélkedőt, és büszkék vagyunk arra, hogy a magyar verzió az egyik legnézettebb változat világszerte. Nem is kérdés, hogy az RTL Klub tervezi a vetélkedő folytatását. A Széf az egyik legsikeresebb vetélkedő a hazai televíziókban évek óta, így szerdán a nézők egyik nagy kedvence tér vissza ismét a képernyőre” – nyilatkozta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.
„Rengeteg olyan visszajelzést kapok, amelyek arról szólnak, a nézők megszerették ezt a játékot, és családi, baráti összejöveteleken együtt próbálgatták a feladványokat megoldani. A Széf régi »motoros«, sokszor bizonyított már az RTL Klubon, szerencsére a nézők még mindig szeretik” – tette hozzá Sebestyén Balázs.

Vége az RTL legsikeresebb műsorának

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top