Sztárok

Elárulták Claudia és Bochkor szextitkait

Boros Lajos Hajdú Péternél, a Frizbi című műsorban teregette ki a szennyest. Történetei annyira pikánsra sikerültek, hogy Hajdú cenzúrázásra készül.

Elárulták Claudia és Bochkor szextitkaitBoros Lajos Bochkor Gábor szextitkait sem hagyta ki visszaemlékezéséből. A nyugdíjba vonuló férfi ráadásul Liptai Claudiáról is előadott egy történetet, még abból az időből, amikor a szőke démon a Danubius Rádiónál dolgozott. „Semmiképpen sem akarom Liptai Claudiát kellemetlen helyzetbe hozni, ezért valószínűleg Boros Lajosnak ezt a történetét cenzúrázni fogom” – mondta Hajdú a Borsnak. Várkonyi Andrea, aki a sminkszobából hallgatta végig a párjáról és barátnőjéről szóló szaftos történetet, illetve Boros többi csajozását, eléggé kiakadt. „Nem szép dolog, hogy úgy teregeti ki másnak a szennyesét, hogy az nem tudja megvédeni magát. Én amúgy is többet tudok Gábor volt nőiről, mint bárki más” – magyarázta Andrea a napilapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top