Sztárok

Vizsgálati eredmény: nyugtatóra ivott Mary Zsuzsi

A kegyetlen valóság. Ezt írja le Mary Zsuzsi boncolási jegyzőkönyve, amelyből részleteket közölt a Blikk.

Eredmény! Ez okozta Mary Zsuzsi halálátHáromféle altatót és egy üveg töménynek megfelelő alkoholt ivott halála előtt Mary Zsuzsi – erről tanúskodik az énekesnő boncolási eredménye. Volt férje azonban továbbra is azt gondolja, hogy az énekesnő véletlenül oltotta ki az életét, szerinte csak elszámolta a gyógyszereit. Klapka azt is elmondta, hogy ő maga is a rendőrségi jegyzőkönyvből értesült arról, hogy Zsuzsi mégsem szokott le az alkoholról.

„Mégsem szokott le. Sajnos zugivó volt… Halálakor a vizeletéből 3,8, a véréből pedig 3,5 ezrelékes alkoholszintet mértek. A vacsoránál egy üveg pezsgőt ivott meg egyedül. De ettől nem lehet ilyen magas… Halálos adag sanax, frontin és helex hatóanyagait mutatta még ki a boncolási eredmény” – mondta a Blikknek Klapka, aki szerint volt neje fenyegetőzött öngyilkossággal korábban, de sosem váltotta valóra. „Úgy gondolom, karácsonykor is ránk akart ijeszteni, de annyira be volt rúgva, hogy elszámolta a gyógyszert. Sajnos senki sem menthette meg Zsuzsit magától” – folytatta Klapka.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top