Sztárok

8 milliós ajánlatot kaphat Stohl

Gesztesi Károly szeretné megkérni Stohl Andrást, hogy szerepeljen a filmjében – írja a Bors.

8 milliós ajánlatot kaphat StohlA Jeges. Ez lesz Gesztesi filmjének a címe. A színész egyvalamiben nagyon biztos a mozit illetően: szeretné, ha Stohl András is játszana benne. „Ha majd csend lesz körülötte, akkor leülünk egy üveg bor mellé, és megbeszéljük a dolgainkat. Aztán hívjuk a sofőrszolgálatot, hogy hazavigye!” – mondta Gesztesi, aki azt is elárulta, a forgatás Sümegen lesz, és a teljes, szükséges pénz megvan ahhoz, hogy elkezdődjenek a munkálatok. Arra azonban nem akart kitérni, hogy mennyit fizetne a színészeknek, köztük Stohlnak.

A Borsnak egy filmes szakember elmondta: egy meghatározó szerepet játszó színész bére, 100-150 ezer forint között mozog naponta. Ha a forgatás két hónapig is eltart, és Stohl jelentősebb szerepet kap a moziban, akkor akár 6-8 milliós szerződést is kaphat.

Stohl csak annyit fűzött hozzá az ügyhöz, hogy nagyon jó barátja Gesztesi, és amint megkeresi, szívesen beszélget vele a filmről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top