Sztárok

Whitney Houston gyerekei eljegyezték egymást

A család már attól teljesen kiborult, amikor Bobbi Kristina – Whitney Houston lánya – és adoptált testvére kéz a kézben sétálgattak, majd csókolóztak a minap. A hírek szerint pedig esküvőre készülnek.

Whitney adoptált fia eljegyezte az énekesnő lányát

„Ez vérfertőzés” – kelt ki magából a februárban elhunyt Whitney Houston édesanyja, amikor megtudta, hogy unokája és az énekesnő adoptált fia együtt jár. A fiatalokat azonban láthatóan hidegen hagyja környezetük véleménye. Az egyébként is labilis idegállapotú és drogfüggő Bobbi Kristina most ebbe a furcsa kapcsolatba menekült. Ráadásul a People magazin szerint már a lánykérés is megvolt.

A 19 éves lányon ugyanis ott ragyog egy eljegyzési gyűrű, amit a hírek szerint adoptált testvérétől kapott. „Nick egy hete kérte meg Krissi kezét, és ő igent mondott” – mondta egy forrás a magazinnak.
Nick és Kristina évekig éltek együtt Houston házában mint „testvérek”. Állítólag az énekesnő is tudott későbbi vonzalmukról, ám amíg ő élt, tiltotta a szerelmüket.

 

A(z) “Rendben van ez a kapcsolat?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem rokonok, így bármit csinálhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top