Sztárok

Nem szűnnek a pletykák Marsi Anikó körül

Marsi Anikó, Palik László és két fiuk januárban újra elhagyta Magyarországot. Hamarosan visszatérnek, és találkoznak a legfrissebb róluk szóló pletykákkal.

Bár a nagypapa és a szomszédok is úgy tudják, hogy Vilmos fiuk kruppos betegsége miatt töltik a hideg hónapokat Ausztráliában, egyesek Palik Lászlót tartják súlyos betegnek. Viszont ezeket a pletykákat maga a családfő cáfolta néhány hónappal ezelőtt. Ez azonban nem volt elég ahhoz, hogy megállítsák a szóbeszédet. Néhányan azt is tudni vélik, hogy egy súlyos betegség áll Palik elképesztő fogyása mögött, míg mások Marsi Anikóról gondolják ugyanezt.
Vajon Marsi Anikó és férje miért mondta volna azt, hogy gyermekük betegsége miatt utaztak el, ha nem így lenne? Ez az a téma amivel az ember nem viccel. Ezen picit a pletykálkodóknak sem ártana elgondolkodniuk. Most az lenne az egész családnak a legjobb, ha a hazatérés után békén hagynák őket, mert úgy tűnik, egyáltalán nem akarnak visszatérni a médiába.

Nem szűnnek a pletykák Marsi Anikó körül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top