Sztárok

Kemény büntetést is kaphat Udvaros Dorottya

A Bors szerint akár büntetőügy is lehet Udvaros Dorottya színművész szombati balesetéből.

Kemény büntetést is kaphat Udvaros DorottyaJelenleg is folyik a rendőrségi eljárás az Udvaros Dorottya által okozott balesetben – számol be róla a Bors című napilap. A színésznő egy finn–magyar családdal ütközött szombaton. „Kicsit merev a nyakunk, nekem továbbra is lila a szemem, de meggyógyulunk” – mondta a baleset egyik sérültje a napilapnak. „Úgy tudom, jelenleg szabálysértési eljárás folyik az ügyben, ám ha bebizonyosodik Udvaros Dorottya felelőssége, és a sértettek sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, akkor ez átalakulhat büntetőeljárássá. Előbbi pénzbüntetést és vezetéstől való eltiltást jelenthet, utóbbinál azonban még felfüggesztett börtönbüntetés is lehetséges” – mondta a lapnak dr. Bacsek György ügyvéd. Ám az is elképzelhető, hogy bizonyíték vagy bűncselekmény hiányában megszüntetik az eljárást, vagy megállapítják, hogy nem Udvaros felelősségét terheli a karambol.

A sérültekben a hírekkel ellentétben semmilyen harag nincs a színésznő felé. „Megvan a maga baja, hétvége volt, biztos a fellépésein járt az esze és arra koncentrált” – mondta a sérült nő.

Udvaros a Borsnak nem kommentálta az eseményeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top